Bine ați venit

Marie-Johanne Croteau-Meurois

Un site în limba română dedicat operei lui Marie-Johanne Croteau-Meurois este în construcție.
În așteptarea publicării acestuia, această pagină prezintă cărțile ei.

Biografia

După ce a studiat literatura și farmacia, Marie Johanne Croteau, născută în Quebec, a lucrat timp de o duzină de ani într-un mare spital universitar.
Ea a fost întotdeauna hipersensibilă și a fost condusă în mod natural să se deschidă către celelalte dimensiuni ale vieții.
Realitățile subtile ale corpului uman, lumile sufletului și, în general, sănătatea ființei, armonia acesteia, au ocupat astfel un loc din ce în ce mai important în demersul ei.
Astăzi, Marie-Johanne Croteau-Meurois se dedică în mod esențial împărtășirii bogățiilor pe care inima sa deschisă și sensibilitatea i-au permis să le descopere.
Coautoare, împreună cu Daniel Meurois, a Nouveau Grand livre des Thérapies Esséniennes et Égyptiennes, ea a contribuit în mare măsură la transmiterea și predarea acestor terapii energetice în mai multe țări de pe ambele maluri ale Atlanticului.

Le Don du Souffle

data de parurion : 2023

Pagini : 260

Editura : Solisis

Cronicile Invizibilului

Întâlnire cu Lumea de Apoi și Manifestările sale

După succesul deosebit adus de primul volum al Cronicilor Invizibilului, Marie Johanne Croteau-Meurois ne oferă încă o relatare a uimitoarelor ei contacte cu universurile Invizibilului, ale Vieţii de Dincolo.

Aprofundând pentru noi reflecţiile sale asupra misterelor sufletului, ea ne invită la alte întâlniri tulburătoare. Urmând-o, învăţăm astfel să descifrăm motivul numeroaselor niveluri de conştiinţă la care accedem după plecarea noastră din această lume. Infernul, Purgatoriul şi Paradisul sunt oare mituri?

Această nouă carte, la fel de pasionantă ca şi cea de dinaintea ei, ne va servi aşadar drept ghid în labirintul pe care sufletele celor morţi trebuie să îl străbată uneori pentru a se detaşa de Pământ înainte de a ajunge la propria lor Lumină.

Cititorul va aprecia totodată şi faptul că relatările din cuprinsul acestei cărţi sunt îmbogăţite de comentarii care îi vor permite să le aprofundeze înţelegerea şi amploarea.

Dezvăluind astfel cu autenticitate şi simplitate experienţele sale cotidiene în calitate de călăuză de suflete, Marie Johanne Croteau-Meurois ne învaţă cu iubire să pătrundem mai bine sensul propriei noastre vieţi şi să îi împăcăm sfârşitul într-un elan de speranţă.

De altfel, cartea conţine şi o mărturie a Doctorului Eric Dudoit, psiholog şi teolog, care gestionează Serviciul de însoţire a persoanelor la sfârşitul vieţii în cadrul spitalului La Timone din Marsilia.

La final, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri, cartea răspunde numeroaselor dileme legate de ritualuri, dorinţele celor morţi, incinerare, experienţele de moarte iminentă, viaţa de apoi a animalelor, etc.

Le Don du Souffle

data de parurion : 2023

Pagini : 260

Editura : Solisis

Cronicile Invizibilului

Relatările a 12 suflete care pleacă în Lumea de Dincolo

Au fost scrise deja multe lucruri despre moarte și lumile din Viața de Apoi. Sunt ȋnsă puține cărți consacrate trăirilor sufletelor ce părăsesc lumea noastră ȋn condiții dificile, bruște, uneori dramatice… Un accident, o boală devastatoare, refuzul speranței de a crede ȋn existența unei alte realități, sau o crimă…

Ce se ȋntâmplă cu ele? Prin ce trec și ce putem face pentru a le ajuta? Cu Cronicile invizibilului, Marie Johanne Croteau-Meurois umple acest gol.

Cu ajutorul a douăsprezece relatări autentice, ne ȋmpărtășește surprinzătoarea ei experiență alături de suflete care au părăsit aceastǎ viață ȋn circumstanțe dureroase și chiar dramatice.

Rezultă o carte-mărturie bulversantă, bogată ȋn informații, ȋn cunoștințe și de asemenea purtătoare de o mare compasiune…

O sursă de inspirație, de alinare și de speranță pentru a ȋnțelege mai bine sensul vieții și al manifestărilor ei.

 

Le Don du Souffle

data de parurion : 2022

Pagini : 200

Editura : Solisis

Portalul Elfilor

Amintiri din altă lume…

Plină de informații inedite, relatarea ei ne permite să împărtășim destinul excepțional al unei Elfe care a ales să-și părăsească lumea pentru a se alătura lumii oamenilor

Această carte este fără îndoială ieșită din comun. Datorită consultării Analelor akashice și rupând voalul care separă lumile, Marie Johanne Croteau-Meurois ne face să pătrundem în miile de detalii din viața universului Elfilor și a raporturilor acestora cu Elementele Naturii.
Descoperirea curajului, căutarea frenetică a libertății, a sensului lubirii și a nevoii fiecăruia de expansiune a propriei sale conștiințe, această mărturie autentică ne invită, prin tandrețea și puritatea sufletului său, la o surprinzătoare călătorie multidimensională în zorii Epocii celtice.
Toți cei care sunt sensibili la Prezențele subtile locuind în Natură precum și la raporturile care se pot stabili între ele și lumea noastră, vor avea bucuria de a descoperi relatarea adevărată și inițiatică a Portalului Elfilor